Glasögon

Dina glasögon är en en stor del av ditt liv och vi lägger mycket stor vikt vid att du ska bli nöjd med ditt köp. För oss har det alltid varit viktigt att vara uppdaterade med de senaste nyheterna både vad det gäller glasögonbågar och solglasögon. Vårt sortiment är brett med alla olika stilar och vi hjälper dig gärna med att hitta precis vad du tycker om och trivs i.

 

Hos oss ingår två års garanti på bågen, tre års garanti på glaset och kostnadsfria justeringar av bågar när du behöver det.

 

Glasögonbidrag för glasögon eller kontaktlinser gäller för barn & ungdom, som är folkbokförda i Kronobergs län, till och med 31 december det år vederbörande fyllt 19 år (kalenderår).

Bidraget uppgår till 800:- per person.

För att få bidrag krävs ett aktuellt recept eller ordinationsunderlag från en ögonläkare, ortoptist eller optiker.

 

 Afaki (avsaknad av lins)

Region Kronoberg betalar full ersättning för glas/linser och arbetskostnad. För bågen och arbetskostnad för denna lämnas ersättning med högst 100 kronor

 

Utbyte av glasögon eller kontaktlinser av andra skäl än medicinska ersätts enligt samma regler som vid första glasögonbidraget, dock tidigast ett år efter det att dessa utlämnas.

Vid medicinsk anledning utbyts glasögonen eller kontaktlinser vid behov.

 

Synundersökning ingår inte i bidraget utan betalas av kunden.

 

 Vid reparation gäller garantins villkor. Vid eventuella kostnader står kunden för det själv. Kunden har möjlighet att ta kontakt med sitt försäkringsbolag.

 

fr.o.m. 1 januari 2017, gällande tillsvidare

 

Leg.Optiker

Mattias Kronqvist

Mattias är legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet och driver sedan 25 år Glasögoncentralen i tredje generation.

Glasögoncentralen

Kvarngatan 20, 28531 Markaryd

0433-12225

info@gcmarkaryd.se

Hitta oss